} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Mimmi - 23 april 2011

Dressyrade i paddocken och hon började fint från början idag!

Tog det lite lugnt även idag, men hon hostade inte en ända gång idag! Jippie!
Men hostade i hagen två gånger i morse, så avvaktar litre och drar inte några förhastade slutsatser.

Tillbaka till ridpasset, skrittade ganska länge till att börja med, började sedan med att trava henne under lättridning med halvlånga tyglar. Efter ett tag satt jag mig ner och tränade på lite minskningar och skänkelvikningar. Minskningarna i traven gick väl så där, måste vi fortsätta att5 träna på. Skäneklvikningarna är svårt att veta när det blir riktigt bra och klickar. Men det kändes bra iaf.

Avsluade med lite galopparbete och efter lite kämpande där fick hon till en bra galopp i båda varven, dock fortfarande att hon hänger sig lite på bettet och inte orkar bära sig riktigt i galoppen, men det kommer!

Är glad och nöjd med henne idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0