} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Ny sadel

Nu har vi en ny sadel till Mimmi!
Ska kanske förklara lite mer detaljerat..?
Iaf, förra tisdagen på Bellaträningen sa Bella att hon inte tyckte Mimmis sadel såg ut att ligga så jättebra på henne, har också märkt det, att den ex. trycker på manken och är för vid, så att den liksom klämer när hon rör sig.
Så efter dressyrlektionen för Ingrid i lördags åkte vi upp till Annas hästshop i Läckeby för att prova ut lite sadlar som vi sedan kunde låna hem och testa rida i. Hon provad lite olika sadlar på Mimmi och tillslut fick vi då hem tre sadlar jag skulle testa rida i. Alla sadlarna, utom allrounden med dressyrinriktining hade korta kåpor, men en av allroundsadlarna tyckte både hästen och jag om.
Hade med dom igår på bellaträningen och Bella tyckte att den sistnämda sadeln var bra, låg bra osv., alltså den som jag också tyckte var den bästa av dom! Hurraaay!
Blir ju ganska ofta så, en häst som tränas och rids regelbundet, musklar ju om sig och kan inte ha samma sadel i all evighet, så är det bara, och Mimmis gamla sadel låg inte alls bra på henne nu, men det har den gjort en gång i tiden. Men som sagt, alldeles för vid och för låg i manken. Nu har hon en mycket bättre sadel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0