} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Kurs dag 2, hoppning

Hoppning. Tränade mycket på galoppen, försökte inte att fokusera så mycket på formen, bara sitta stilla, få henne att gå på, bjuda och lyssna på förhållningar och pådrivningar. Pia förklarade super tycker jag! Kände att jag fick in massor av nyttiga saker i skallen denna lektion. Så är jättenöjd fast inte hoppningen gick kalas..
Har fått en hel del tips angående galoppen som är det Pia har fokuserat på mest dessa två dagar. Nu blir det att träna, träna, träna.
Hoppade en långsida med en 4:a, om jag inte minns fel (Mimmi fick iaf in 4 tror jag) och en kryss/oxer på diagonalen. Hoppade inte alls speciellt högt, hindren låg väl på ca. 65 cm. Men det var alldeles lagom för Mimmi idag. Var ju som sagt tempot vi fokuserade på!
Är jättenöjd efter denna jättenyttiga lektion iaf! :D


älskar dig, <3

Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

sv: ett tag ska hon vara kvar iallafall :D hon ska inte säljas nu

2011-06-25 @ 17:15:51
URL: http://carlssonpataket.blogg.se/
Postat av: Lina Jonsson

Söt bild ! (:

2011-07-01 @ 11:50:33
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0