} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Första advent

Slapp dag idag. ;)
Först ut och släppa ut, sen in äta frukost och efter det ligga i sängen och inte göra någonting utan bara slappa. Efter det ut oh fixa stallet, rida, red en runda som jag inte har något riktigt namn på, typ anonymrundan, heh. Mimsan var iaf lite seg och spänd, kanske för att det blåste storm, eller vart hon inte riktigt på g helt enkelt.
Sen kom mormor, Rickard och Moa och lilla Elin! Galet söt är hon, den där lilla tjejen! :')

Moa, Rickard och Elin har precis åkt nu, tog in Mimmi för en stund sedan, lite tigare än vanligt, men som sagt blåste det ju sjukt mycket ute.

Kvällen igår blev förövrigt gryyym!
Spenderades med Emma, Maja och Nicole i Kalmar. Först in på Hööks, Maja, Emma och jag delade på magicbrush, tog varsin och la en 50-lapp var. Står ju att de är till olika kroppsdelar, men alla är lika hårda och likadana så.. ;)

Sen såg vi Breaking Dawn :d
Den var lite småseg i början, alla var typ lyckliga och man fastnade inte direkt. Sen i andra halvan blev den superbra! Och sen slutade den ju ofc när det är som bäst. Så måste se del 2 nuuuuuuuuuuu! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0