}

Kladdkaka

är king

Gott nytt år!

Gott nytt år på er alla fina bloggläsare, hoppas ni får en grym nyårsafton och ett galet bra 2012, för det tänker jag ha!
Mitt nyår firas med familjen hos några av deras vänner. Hade dom redan bestämt för någon vecka sen, annars hade jag gärna firat med några kompisar. Men det är hem till linnéas föräldrar vi ska, så får ju träffa henne, så blir riktigt kul ändå! Har inte träffat henne sen vi va på Falsterbo horse show i somras! ;)

Säger det än en gång, ha en bra nyårsafton! Själv skänker jag även en tanke till alla djur vilda som tama som måste stå ut med alla raketer ikväll/natt/imon! Tänk om folk kunde hålla till med skjutandet runt tolvslaget, hade ju lätt varit det bästa! Själv har jag en pålle som tycker raketer och smällare är bland det värsta som finns.

PussN

Nyår

Hej goa bloggläsare !
Vad ska ni göra på nyår ?
Själv så ska jag fira nyår med Maja och Cissi !
Julia skulle också varit med men hon fick inte .. SADFACE nej men. Kommer nog bli choll för vi ska typ laga tacos tillsammans typ kolla film och hitta på massa annat roligt som ni får veta imon. Kommer nog ta med kameran så de blir lite bilder !
Snart kommer frågestunden upp så var berädda att fråga på! Och dagens outfit till nyår kommer också kanske ^^)
Juste ja, STATSIKTEN LIGGER I TOPP !, vi hade många besökare igår. De gillas !
Ha de bra / Nicole ♥

Ingen rubrik

Hejsan !
Just kommit hem från stallet. Var och red Juvel i skogen ennu en gång fast en annan runda. Hon var fin i traven och skritten men i galoppen var hon som igår. Vet inte riktigt va det men men de löser sig snart ! Hon slängde lite med huvudet också !
Hade stallet idag så fixade de. Hanna hjälpte mig lite, TACK !
/ Nicole♥

bra är ni!

Bra statestik denna veckan, eller säger som jag brukar, iaf för att vara den här lilla skitbloggen!

Dagen idag började med att kliva upp vid fem, huuuh! Vid tio i sex bege sig till Madesjövallen för samling och sedan bege sig till lessebo för cup. Kom till spelade en 97cup även denna gång. Lär sig väldigt mycket av att spela mot bättre motstånd, aja nådde till kvartsfinal iaf, väl där åkte vi ut i sudden deadh med en spelare kvar. Riktigt surt! Aja riktigt kul va det! :D

när jag kom hem, ca 15.00, åt jag en macka, slöade lite och drog sedan ut till pållen, fixade stallet och tog det lite piano med henne även idag! ;) skittade henne. Hon vart lite seeg. Mobilblogg, därav får ni inga bilder alls, hihiu!

pussN


Klubbhoppning

Hej!
Få se om de blir bättre med Juvel men ska iaf försöka hitta någon som kör till klubbhoppningen på fredag !
Vi får se hur de blir !
Ska försöka blogga en massa imon så håll utkik !
/ Nicole ♥

Sur och ledsen..


Kom nyss hem från stallet sur och ledsen ..
Allt går helt fel med Juvel. Det är inte vi längre när vi rider. Vi är inte sams.Hon har blivit en helt annan häst. Jag känner inte igen henne. Hon drar iväg utan att jag har någon kontroll över henne. Så som om hon skulle skena. Hon bockar och tvärnitar med mig. Stark som ***.

Ni kanske blir sura att jag skriver detta på bloggen men jag var tvungen. Var tvungen och skriva av mig de !
Får se om jag går och kolla på bigso sen eller hittar på något annat som får mig på bättre humör.
/Nicole

Fotograf

Hejsan !
Typ inte gjort något alls idag. Men imon ska jag upp till Juvel och kanske hoppa eller köra markarbete ^^
Men någon som vill fota mig imon ?
+ Har inte haft internet så har ej kunnat blogg men de ska bli bättre nu !
Ha en trelig kväll ! / Nicole ♥
Bilder från ridlägret hos Julia !

Happyfaaace

http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2011/12/TillfalligfrysningavMom1512/
Jag är nog inte den ända som just nu är sjukt glad! :D

hmmm

Vem va det som sa att hon skulle få tummen ur röven och bli bättre än mig på att blogga..? hmmm

Bilder

Mamma lyckades knäppa några bilder i tisdags på dressyren, visar dom då det va jättelängesen det kom upp lite ridbilder här! Ridhuskvalite och en inte allt för rutinerad fotograf. ;)

.



ursäkta den fina skänkeln, blir lite övertydlig ibland

halvhalt därför jag hamnar lite i bakvikt


Snygg pålleee!


Viccinerad pålle

Veterinären va här idagpå morgonen och vaccinerade, gick bra. :)
Frågade även om han kunde kolla munnen samtidigt och kolla om det behövdes raspas. Har egentligen läst att man tydligen inte ska raspa hästens tänder, för att dom sköter det bra själva, däremot ska man ha en stor bettgarderob. Vet dock inte om detta stämmer, får höra med någon kunnig veterinär. Har hört många hästmänniskor som har olika åsikter om detta. Mimmis mun såg bra ut iaf, skönt!
Vi har upptäckt en vass tand bakom "bettläget" i munnen. Men han sa att det var många hästar som hade en sådan och den satt i ett sånt läge så det besvärade inte hästen det minsta.
När veterinären hade åkt gick jag en runda med Mimsan runt byn med mami, tog det lugnt efter vaccinationen.
Har varit och kollat till henne igen nu, de kan ju få biverkningar, men allt va lugnt, hon såg pigg ut. ;)


hoppeli hopp

Tjenare!
Hoppningen igår gick bra, kan ju inte säga att hon tyckte de va tråkigt att hoppa igen iaf. ;)
Började att hoppa fram på böjt spår, hoppade i bägge varven. Sen hoppade vi en linje med relaterat avstånd, 5 för Mimmis del. Sen satte Ingrid ihop en liten bana på 6 hinder och vi fick välja höjd, höjde upp lite lagom. Hon hade bra bjudning hela tiden, blev lite vinglit när jag skulle korta upp henne lite och hon sköt ut rumpan, tyckte det va svårt helt enkelt. Men det är bara att jobba vidare på. BRA galopp idag! Och spången hade Ingrid inget att säga om, hoppade upp sig bra och hoppade medryggen! Wihuue ;)


hola hola!

Nyss kommit hem från mellandagsrean, bara hunnit äta. Hittade inte så mycket, va väldigt utplockat! Men men, så är det om man är ute tredje dagen. Heh. Hittade iaf en tröja på gina, lite smink och några ringar. Åt på thai silk, eller hur de stavas. Riktigt god mat! För övrigt jättetrevlig dag. ;)

Nu ska jag ut och fixa pållen, sen vidare upp till risse! Efter det hem, fixa pållen ta på henne pyjamasen och kvällsfodra en sista gång, sen in till nybban igen och lulla runt på bigso. ;)

Ha det!


dressyrlektionen

Riktig piggelin idag med, och lite full i sjutton. ;) Jag va lite ofokuserad i början, men behövde inte kräva så mycket från början idag för att hon skulle gå bra. Härlig känsla! Traven va kalas, då och då sköt hon ifrån ordentligt, vilade på steget och satte bakbenen under sig. Grym ponny med otrolig kämpaglöd! Ingrid och jag va båda överens om att vilan inte gjort henne annat än bra, precis det som va syftet med den ju! ;) I högergaloppen bar hon sig bra tyckte Ingrid, men i vänstern orkar hon inte riktigt utan hänger sig i innetygeln. Då får man göra kvicka halvhalter och samla upp högersidan, dock blir det lite osytmiskt då men det är bara att träna vidare och träna ännu mer styrka!

Imon ska jag in till Kalmar igen, fast blir ingen hästshopping. Åker in dit med mammas kompis och sen går vi där inne tillsammans med två till av mammas kompisar. :) Ska alltså gå i "vanliga" klädaffä,rer.

Sen blir det hem och fixa stallet och sen vidare upp till risse, hoppning på schemat. Mimmi har haft 3,5 veckors hoppvila nu så får väla se vad hon säger. ;)


pussN