}

Debuten

Är faktiskt nöjd med tävlingen trots att hon vägrade ut sig. ^^ Haha! Iaf hon var jättefin på framhoppningen, fick superbra hjälp av Ingrid. Hon hoppade superfint och ja allt stämde. Inne på banan fick jag upp jättebra tempo mot de två fösta hindren, sedan på det tredje hindret var det de där gul,röd,vita plankbommarna som hon av någon anledning inte tycker om.. Så där skulle hon bara inte över, skulle säkert kunnat lägga till spöt, men det kändes onödigt. Visst hon hoppade inte men skulle jag lägga till spöet skulle hon bara bli stressad, och jag vill att hon ska förknippa tävlingar med att ha kul. Gjorde iaf en omstart och på tredje försöket fick jag över henne över trean. Då var jag supernöjd och styrde inte alls mot 4:an, haha blev en jättekonsig sväng och hon bröt av till trav. :S Alltså utesluten där också, menmen styrde upp och hoppade första hindret innan jag lämnade banan och det hoppade hon.

Är glad efter vår debut och det känns som att det inte kan gå annat än bättre nu ^^
Pratade med Ingrid efteråt och hon var också kanska förvånad över att hon stannade, det händer inte alls så ofta. Men det var mycket nytt och vi ska träna på att komma över tröskeln, hitta en ny trend och få henne att lita på mig till 100%, plus att vi ska träna myckeeet mer på att hoppa utomhus. Hon hade ju inte ens hoppat en klubbtävling utomhus innan, sötan! :*

Blev inga bilder för kameran fick inte hänga med!


Tävlat

Kan bara säga att det gick sikt bra med Juvel i söndags !
Hinenr inte skriva mer men här kommer lite bilder !

 så det får räcka !
Kramar Nicole ♥

Gräs..

Hej !
Ska ju vara med på hopptävlingen imon på nybro ridklubb men jag har glömt att man måste ha gräsbroddar och det har jag INGA !!!
Och nu hinner jag ju lix om inte köpa nya med :o

Hör av er om ngn har att låna !
Kramar Nicole ♥

Ingen uppdatering

Uppdateringen har inte varit på topp, men det finns saker vi prioriterar före bloggen just nu. Vi ska ju båda två tävla på söndag, hoppa en L.D, Julia med Mimmi och Nicole med Juvel.
Blir iaf några inlägg i veckan nu, vissa dagar kommer det kanske bli ett inlägg, andra dagar flera.
Men snart är det sommarlov och då blir det tid för allt! Även bloggning, hoppas vi! :D
JAAAAAAAAA

JA SKA VAR MED DEN 29 MED JUVEL !!!! :D :D ♥

Kramar Nicole ♥


Min fina// Julia

Maja..

..vill bara säga att jag älskar dig med! Du är såhäääär mycket bäääääst! :D :* <3333333333333
Du är världens bästa vän! <3


Min lilla Juvel :')


Kramar Nicole ♥

NRK

Hej !
Han ej blogga igår men jag praoade på nrk iaf med Julia :D
De var skit kul !
Sen red jag arielle och vi hoppade på gräsbanan !
SKITKUL !! :D

På början hoppade vi lite lägre hinder (40) cm. Eftersom hästarna har ju ej broddar så dom har ju lite svårt att hoppa på gräs.
Men jag hoppade på slutet 80-85. Det var det högsta vi hoppade på ridskolehästarna. Var kul för ulle höjde till mig 2 hål ^^
Sen hoppade Saga med mark en en 1m eller 105 .
Gick skitbra för migg faktiskt, fast hon var lite osäker på börjanså hon vågade typ inte galoppera redigt på gräset :p

Men hejdå / Nicole ♥

Tävliiiing

Första lokala tävlingen någonsin för Mimmi och mig på söndag. Får hoppas att det går bra, ska iaf göra mitt bästa och framför allt ha kul tillsammans med ponnyn. :)
Vi ska hoppa en L.D alltså 80 cm, för henne. Höjden blir nog inga problem. Men jag ska verkligen tänka på tempot osv.

Förövrigt ska Maja också tävla den dagen, också hon i en L.D, med två ridskoleponnyer. Doc (c-ponny) och Hällogen (a-ponny).
Hihi, skönt att vi båda gör debut lokalt och kan peppa varann. ^^
Prao på NRK

Praoade på Nybro Ridklubb idag (vad annars liksom) ^^. Super kul vart det iaf, Nicole, som också praoade där, och jag hade fullt upp hela dagen, började vi 7.00 och slutade vid 16.00. Lång dag alltså. Menmen superkul iaf, vi har vattnat ridhuset, städat, mockat, släppt in och ut, fodrat, ryktat och mycket mer.

Efter praoen åkte jag hem och red Mimmi. Suuuuperfin var hon idag, red fjelebo-rundan. (8 km)
Och Nicole red lektion efter praoen så hon stanade alltså kvar. Får se om hon tar sig tid och blogga om det ikväll. Vet iaf att hon skulle rida Arielle, en tysk ridponny, c-ponny. Tydligen skulle de hoppa ute på tävlinghindren idag också. ;)


HEHE

red juvel i skogen idag .det gick bra
hejdå kram nicole ♥

Dagens ridpass..

..är jag mycket nöjd med. Försökte att inte fokusera på formen så mycket utan red bara framåt. Hon var glad och lite knäpp (hon är brunstig nu), men framför allt bjöd hon bra framåt! :D I galoppen försökte hon inte sakta av och tog galoppfattningarna direkt.
Att hon inte bjuder ärligt framåt alltid, har att bl.a. göra med mina händer. Jag måste hålla de mer stilla och slappna av mer, sänka dem och krama. Försöker verkligen tänka på det hela tiden.
Sedan är inte det ända anledningen, men en stor bit av det.. ;)


Bara så du vet det, du betyder allt för mig


Inga bilder

Blev inga bilder från hoopträningen, eller ja 3 blev det.
För övrigt gick hoppträningen skit. Hon var ofokusserad, vilket jag också var. Hon smet förbi, smet förbi, uuusch. Hon var allmänt seg och bjöd inte. Bläääää!
Menmen, det kan inte gå bra jämt, dax att ta nya tag.


Datan var paj.

Hej
Min data har varit sönder men min pappa har lagat den nu .
Bloggar sen för måste få tag på Maja !

Hejdå !! // Nicole ♥