}

Laggar ?

Blogg.se laggar
Mina alla uppgifter jag gjort finns inte.. R4ND0M
/ Nicole

Back on track !

Haha , ja typ.
Blir bloggsugen så vill bara göra massa inlägg ^^
Snart kommer fortssättningen av alla uppgifter så håll utkik. Ska snart upp till nrk för ska sälja godis med Julia.. ;) Och hjälpa till på tävlingen !
/ Nicole

Fixat

Hej!
Julia verkar fixa ny blogg snart. Ska endån fortsätta med allt tror jag men inget är bestämt. Men då blir det väll troligtvis egen blogg.
Juvel gör iaf min dag varje dag! ♥
/ Nicole ♥

Blogga ensam?

kanske, kanske inte? Vet inte riktigt själv. Har ingen jätteblogglust just nu och mitt liv består inte av bloggen, så vet faktiskt inte hur det blir. det får väl framtiden avgöra..?
DENNA bloggen kommer i vilket fall som helst vara kvar, förmycket minnen för att raderas! :)

Blogglust

Hejsan !
Inte bloggat nu på ett bra tag men har lite blogglust nu så bloggar väll lite..
Det blir nog ett slut för mig så blir nog inget mer bloggning längre. Julia får ha en egen blogg och bli storbloggare ! Kommer bli kalas. Kanske skapar en egen blogg fast ingen hästblogg då !
/ Nicole ♥

hemma

Hemma från skolan nu, tagit några mackor och kikat igenom nya Höökskatalogen lite snabbt. Nu ska jag ut till stallet och det blir en uteritt med pållen idag!

Lägeeet

Chaaaaa
Igår red jag Mimmi först på ridbanan (skottad och finfin!) och värmde upp, sen blev det lite galopp i snön. Hon behöver verkligen det, blev en del skrittpauser emmelanåt också. Antar att hon var riktigt trött när vi slutade, jobbade med att hon inte fick hänga sig i handen och bara att hon skulle fram. Gick bra men när jag travade av travade hon nästan med nosen i backen, så trött va hon! ;)

Idag gick mamsen och jag en 20 min-runda med henne. Torsdagar är hennes skrittdag, men idag skippade jag att skritta från ryggen utan gick en runda med mamma, mysrunda med mycket prat. <3

Orkar inte blogga mer, varit fett trött hela veckan och sovit jättedålig. 0 motivation!

AMBITIÖS, not!

sociala klassen

alla sitter vid datorerna och ska egentligen arbeta, fast alla sitter och nördar facebook ist. + läraren har försvunnit. bus!

Skolan

Hej, sitter just nu i skolan. Har ingen riktigt lektion men vi fick inte gå hem, skulle egentligen haft entreprenörskap. Så vi skulle göra läxorna men har inga så skulle göra lite på mitt svenskaarbete på datorn. Men orka? haha ;)
Nej nu ska jag faktiskt skriva några rader!

what doesn't kill u only makes u stronger

Hej, seg dag i skolan idag, fett trött när vi slutade, halv fyra. Skyndade mig till Folkan och tog rasken hem, hemma vid fyra. Åt två mackor och skyndade ut, fixade pållen och vid halv fem åkte vi upp till granås. Hooppning stod på schemat och hon gick super! Sög tag i hindren och hoppade bra spång, avslutade med att hoppa en bana på 11 hinder varav två kombinationer. Hoppade inga högre höjder högsta låg på cirka 80, men det viktigaste är att hon är framme, vill hoppa! :) Bella tyckte detta va den bästa hopplektionen vi gjort och de tyckte jag med. Mimsan är inne i någon galen period just nu, allt bara flyter på vilket är såhäääääär underbart! Fina ponnyn <3

När vi kom hem hjälptes vi åt med stallet och gick in och åt, pappa och Simon hade gjort makaroner och köttbullar innan de åkte till fotbollen. Gott! Nu har jag tränat en halvtimme på crosstrainern, körde ett riktigt bra program. Gick stegvis uppåt och så va det som tyngst en stund och sen trappade den ner, blev riktigt svettig och märke hur dåliga lårmuskler jag fått, spaghettiben typ, klent! Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och efter jag duschat blir det plugga lite engelska inför imon och sen nana. ;)

fin


svenska

Hej, sitter i skolan och har svenska. Håller på med ett arbete om boken i taket lyser stjärnorna och det är faktiskt kul! Sitter med två barn som har är lite speciella. Söta cheyer som skämmer ut sig själva, tur att folk kan bjuda på sig själva, Emmsedemsan och Nickol.

godmorgon alla övercoola!

Nyss ätit frulle, va ute i stallet i morse, trots att det var mammas morgon egentligen. Men de va sjukt mycket snö och is på eltråden så den hängde ner en meter mer än vad den skulle. Lika bra att fixa det på morgonen så det finns några djur kvar i hagen när jag kommer hem!

I kväll är det bellalektion och det står ren hoppning på schemat!

@risse

Hej, vart på bus-möte men det var slut för snart en timme sen och mamma kommer lite senare. Just nu sitter jag i ridhuset och tittar på en lektion. Kul men kallt förstår ni ;)

Statestiken idag

har varit riktigt bra ju! Några kommentarer har ni även slängt in idag, well done!

//Julia & Nicole