} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Planer

Nu, efter KM:et har vi planerat att Mimmi ska få 2 veckors vila. Hon hade ingen ordentlig vila i omras, svårt att ge en ponny vila som går på bete. Får dom tillräckligt med grundfoder tar det minst 2,5 vecka, innan de börjar tappa muskler.
Men denna hösten har varit krävande men väldigt lärorikför henne, så nu får hon ta det lite lugnt i 2 veckor, framför allt vila hjärnan och repetera alla nya intryck.
Ska såklart pyssla med henne lite extra oså nu när jag inte rider henne, rykta lite extra länge, gosa med henne. :) Ska ta promenarder med henne, varannan dag. Så hon håller igång kroppen, får komma ut och se sig om. Men inget krävade för hennes och hennes hjärna.

Bellalektionerna är ju avslutade för den här ternminen nu, hade avslutning med barbackahoppning i tisdags, alla grupperna på en gång. Superkul! Glad ponny också, inte ett stopp på de tre senaste träningarna. ;)

På lördagarna nu dessa två veckor rider jag lektionshäst, ska höra med Ingrid först så att det går bra. Men det tror jag nog.

Har även ett par gånger att rida igen på risse, så rider på måndagar också, ska alltså rida imon, och då tar jag ridskolehäst/ponny.

Framåt jullovet, kör vi igång igen, tar det lite piano i början, ut i skogen första veckan, skritta, trava långa sträckor under lättridning eftersom hon troligtvis kommer vara lite stel och inte genomriden den första veckan. Etter 3 dagar skritta och trav tar vi galopp i lättsits och sedan efter den veckan kör vi igång på riktigt igen.
Jullovskurs på risse bla. :)

Och efter det kör vi på dressyrlekton för Ingrid på lördagar och efter nyår även bellalektion på tisdagarna igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0