} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Chilldag

Hola!
Mormor är här, hon hade som vanligt med sig en massa äpplen från hennes trädgård, både till oss och till Mims oh fåren! :)

Idag ska jag bara slappa, sista dagen på lovet och sen imorgon skola. Är inte jättepepp på det om man säger så. Menmen, snart jullov. Men det har varit himlans gutt med att verkligen hinna med stallet och Mimmi, plus hunnit rida 2 andra hästar varsinn gång också, alltid lärorikt!

Kan också tänka lite positivt nu också. Förra året var det snö vid den här tiden. Nu känns det som att det iaf kommer dröja lite till innan den riktiga vintern kommer. I vinter ska Mimmi hållas igång ordentligt, massa kondition och liknande, hemma finns det på vintern inte så mycket ridmöjligheter, får rida lite på ängen och skritta henne på ridbanan, i skogen kan man ju oftast både skritta, trava och galoppera så när vi rider ut blir det kondition. Kommer ju även ha tillgång till ridhus några gånger i vecka iår! Härligt, det kommer bli kalas,känner verkligen på mig det. I ridhus tränar vi styrka och lösgjörande. Iår är hon också klippt, vilket gör att jag troligtvis kommer kunna få ut mer av passen i ridhusen, men det betyder ju även att det blir längre uppvärmningstid när det är riktigt kallt osv.
Nytagen bild på pållen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0