} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Bloggningen är elit, säger vi

...inte, hehe. ;)
Nej men mycket i skolan denna veckan, tre läxor och två prov. Men har pluggat på och proven kändes som om att de gick riktigt bra, så väntar mig bra resultat nu!

Mimmi har inte visat någon hälta eller gått minsta orent vilket som är superskönt. Idag sprang hon runt i hagen lite och försökte på sig ett ordentligt bocksprång men då höll hon på att halka omkull så det var ingen bra idé fattade hon, tror jag..
blir som sagt även dressyrlektion på lördag, uteritt på söndag.
Blivit dåligt med bommar/hinder denna vecka, inte bra. Men ridbanan växlar mellan att vara en lerpö och isbana och för ovanlighetens skull red vi ren dressyr på tisdagens bellalektion.

Hennes vecka har/kommer iaf sett/se ut följande:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0