} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Vitamin E

Igår på träningen sa Ingrid att hon tyckte vi kunde börja ge Mimmi E-vitamin som tillskott.
E-vitaminen hjälper hästar i hårdare arbete att bygga muskler och kan även minska ev. träningsvärk, men anväds för att hjälpa hästen att föra in syre i de arbetande områderna och på så sätt bygga muskler. E-vitaminen hjälper även till att skydda muskler och nervceller. Hon ska inte ha det varje dag, blir för mycket och det är inte bra. Vi köpte en dunk med flytande e-vitanmin som vi blandar i hennes kraftfoder 3 dagar i veckan, 15 ml, tisdag, torsdag och lördag. Tisdag och lördag rider jag för tränare och då blir det alltid lite mer krävande pass, och sen på torsdagen, blir lite "mittiveckantillskott", detta är dock inget man ger innan träning/tävling för mer engeri utan är ett tillskott som ska ha långvarig verkan, får se om vi ser någon förändring om några veckor. ;)
Detta var den vi köpte och om den stod följande:
"Vitamin E är viktig för störningsfri mulskelfunktion hos hårt arbetande hästar. VITAMIN E tillför högkoncentrerad, ren vitamin E, dvs utan tillsats av selen."


Kommentarer
Postat av: Felicia

SV: Tack så mycket! :)

2012-01-22 @ 13:40:45
URL: http://teamnyrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress, så vi kan kolla din fina blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0